ağrı su arıtma sistemleri

5 Ağustos 2010 Perşembe



ağrı Su arıtma cihazları fiyatları, ağrı Ev Tipi Su Arıtma Cihazı, ağrı Reverse Osmosis Su … osmosis fiyat ev su arıtma cihazı filtre ters osmoz ev su arıtma cihazı       ağrı Su Arıtma Sistemleri Reverse OSMOSİS Su Arıtma Sistemleri





 




Su Arıtma Reverse Osmosis Su Arıtma Sistemi Amerikan teknolojisi ”Reverse Osmosis” (Ters Ozmoz) yöntemiyle, musluk suyundan ideal içme suyu üreten profesyonel bir sistemdir. Waterlife berrak, kötü koku ve tat içermeyen, klor kokmayan, yumuşak, dengeli mineral yapısına sahip, mikroplardan arındırılmış, içimi lezzetli, ekonomik ve zahmetsiz ideal içme suyu üretir.


Dünya standartlarına uygun, en son  teknolojileri kullanan su arıtma  ve saf su sistemlerimiz hazır kalıp su  arıtma sistemleri olmakla  beraber müşterilerimizin ihtiyaç ve  taleplerine görede su arıtma  sistemleri üretilebilmekte ve su arıtma  cihazları dizayn  edilebilmektedir.  Su Arıtma Sistemleri konusunda uzman  teknik personeli ve  gezici servis araçları ile müşterilerinin  memnuniyetini ön planda  tutarak kaliteli hizmet anlayışını satış  sonrasıda sürdürmektedir.








Su..

Hayat kaynağımız olduğu için çok önemlidir. Bilindiği  gibi dünya  yüzeyinin %70′i sularla kaplıdır. Fakat sadece bunun % 3′ü   kullanılabilir niteliklere sahiptir. Bu kadar az olan ve hayatımızın her  aşamasında kullandığımız su,  çevresel ve doğal nedenlerle her zaman  istenilen koşullara uygun  olmayabilir. Dünyadaki hızlı gelişmeye paralel  olarak doğal su  kaynakları da her geçen gün azalmakta ya da  kirlenmektedir. Mevcut  kaynakların en iyi şekilde değerlendirilerek  temiz su ihtiyacının  karşılanması için su arıtma cihazları  kullanılmaktadır.



Suda Kalite ve Güven: 









Güvenilir su zararlı bakteriler, zehirli  materyaller ve kimyasalları  içermeyen sudur. Lezzet, renk, koku ve  sertlik derecesi suyun  güvenilirliğini etkilemez. Yüksek kaliteli su, doğru miktarda, doğru  yerde, doğru zamanda,  sağlığımız, kendimizi yenilememiz ve ekonomik  gelişme için zaruri  olandır.


   


Ters Osmos Nedir ?




Osmos , binlerce yıldır bilinen doğal bir prosestir ve RO’ nun  temelini  oluşturur. Ters Osmoz suyun içerisinde bulunan anyon ve katyon   iyonlarının giderilerek temiz suyun elde edildiği en gelişmiş arıtma   teknolojisidir. Bu yöntemle şebeke suları, deniz suları, kuyu suları ve   vb. niteliksiz sulardan kaliteli içme suyu elde edilir.


Su Arıtma Sistemleri



İlginizi çekebilecek diğer başlıklar;



0 yorum:

Yorum Gönder

...

Yasal Uyarı

Bu site marka bağımsız bilgilendirme amaçlı açılmıştır. Sitede kesinlikle satış yoktur ve talep edilemez. Bilgilendirme amaçlıdır. Lütfen ürünleri satış noktalarından temin ediniz. Teşekkürler. Sitemizde Türkiye'de bulunan Su Arıtmalar ile Su Arıtma SistemiYönetmeliğine göre T.C. sağlık Bakanlığından Su Arıtma Sistemi İzni Alanların listesi illere göre düzenlenmiş,bu tesislerdehangi ürünlerin olduğu belirtilmiştir. Türkiye'de bulunan Su Arıtmalar hakkında bilgi almak için bu sayfanın sağındaki ilgili ili tıklayınız, T.C. Sağlık Bakanlığından ruhsatlı tesisler ilebu tesislerde ürünler hakkında bilgi almak için yine bu sayfanın solundaki İli/illeri tıklayınız Örneğin : Çanakkale İlindeki su arıtma firmaları hakkında bilgi almak istiyorsanız Bu sayfanın sol tarafındaki İllere Göre Türkiye Su Arıtmaları Başlığı altındaki "Canakkale Su Arıtma"sı nı , Çanakkale İlinde TC. Sağlık Bakanlığından ruhsatlı Su arıtma tesisleri, firmaları ve tesislerde ürünler hakkında bilgi almakiçin bu sayfanın solunda yer alan "Canakkale Su Arıtma " sına ıklayınız. Etkin bir su arıtması, konu ile ilgili uzman doktorun veya resmi su arıtma firmasının yönlendirmesi ve yetkili doktorun gözetiminde yapılmalıdır.

Reverse Osmosis Arıtma Video DEMO

           
 
 
 
 
Copyright © Su Arıtma